Bed & Breakfast

In 2017 hebben wij het plan opgevat om een lang gekoesterde droom in vervulling te laten gaan. We hebben het altijd al fijn gevonden familie en vrienden te ontvangen en te verwennen in Den Haag. Het lijkt ons nu dan ook leuk om jou te ontvangen in onze Bed & Breakfast in ons laat negentiende-eeuwse herenhuis en wij willen je daar dezelfde gastvrijheid bieden. In 2020, 2021, 2022 en 2023 kregen we de Guest Review Award bij Booking.com, in 2024 een 9,1. Je kan naast kamer Emma op de tweede etage, ook nog kiezen voor een ruime Konings Suite op de tweede etage en een fraaie kamer Wilhelmina met dakterras op de derde etage, beide met eigen badkamers en toilet.

 

Kamers

De kamer Emma in onze Bed & Breakfast is een kleine kamer van 10m2 op de tweede etage, voorzien van alle gemakken, twee aan elkaar gesloten bedden (90x190cm), flatscreen televisie, WiFi, wastafel, douche en een eigen toilet, dat zich naast de kamer op de gang bevindt.  Het is een prima kamer voor een kort verblijf in onze stad.

De kamer Wilhelmina is een grotere kamer van 15m2 op de derde etage, voorzien van een boxspring (160x200cm) en een gezellige zithoek met Nespresso-apparaat, waterkoker, flatscreen televisie, WIFI, badruimte en toilet. De kamer heeft ook een prachtig dakterras met uitzicht op de stad.

De Konings Suite is een luxe suite van 22 m2, met een frans balkon op de tweede etage, voorzien van een boxspring (160x200cm) en een zitgedeelte rond een schouw met Nespresso-apparaat, waterkoker, flatscreen televisie, WIFI, badkamer met toilet.

Tijdens je verblijf word je voorzien van handdoeken en handzeep. In de ochtend zal er indien gewenst, beneden in onze sfeervolle eetkamer of op het terras een ontbijt voor je klaar staan. 
Met speciale wensen proberen we zoveel mogelijk rekening te houden.
We hopen je te mogen ontvangen!

Onze Bed & Breakfast is gelegen aan de Emmastraat 1A te Den Haag in de wijk Bezuidenhout.

Je bent welkom tussen 16.30 en 18.00 uur of na afspraak en we verwachten dat je 's ochtends voor 10.30 uur weg zult zijn. 

Op maandag t/m vrijdag is het hier betaald parkeren tussen 9.00 uur en 14.00 uur. 

Onze Bed & Breakfast is niet geschikt voor kinderen en je kunt ook geen huisdier meenemen.

Den Haag

Den Haag, de stad van Couperus aan de Nederlandse kust. Hier zetelt de regering en het parlement. Tevens de residentie van onze koning met diverse paleizen, ambassades en statige lanen met voorname herenhuizen.
De stad beschikt over twee badplaatsen, namelijk Scheveningen en Kijkduin. Er zijn over de hele kuststrook zandstranden en uitgestrekte duingebieden.
De stad heeft diverse grote en kleinere musea op loopafstand, zoals het wereldberoemde Mauritshuis (Meisje met de parel van Vermeer en De Stier van Potter), Gemeentemuseum (Victory Boogie Woogie van Mondriaan), De Mesdag Collectie met het Panorama van Mesdag, Escher in het Paleis, Gevangenpoort, de Galerij Prins Willem V, Louwman Museum, Haags Historisch Museum en diverse andere.
Ook internationaal is deze stad standplaats van vele diverse rechtscolleges zoals het Internationaal Gerechtshof en het Internationaal Strafhof. 
Onze Bed & Breakfast is zeer centraal gelegen in het Bezuidenhout naast de invalsweg "De Utrechtsebaan" en op loopafstand van het Centraal Station Den Haag en dus ook op loopafstand van het centrum met diverse warenhuizen, de musea en volop terrassen, cafés en restaurants in alle prijscategorieën. Op steenworp afstand is een gezellige winkelstraat, de Theresiastraat, met diverse mogelijkheden om uit eten te gaan.

Ook liggen we aan twee landelijke wandelpaden, namelijk het "marskramerpad" en het "nederlandse kustpad", dus ook voor wandelaars aantrekkelijk.

Ontbijt

Elke ochtend bestaat de mogelijkheid om een riant ontbijt te nuttigen in onze Bed & Breakfast in onze sfeervolle eetkamer of op het terras in onze tuin. Het ontbijt kan verzorgd worden van 7.30 uur tot 10.30 uur.

 

We hebben geen mogelijkheden voor een creditkaart, dus er kan alleen contant betaald worden.

NB. Het is niet toegestaan om zelf meegebrachte etenswaar op de kamers te nuttigen.


Prijslijst en betaling

Prijs voor de Bed & Breakfast varieert van 97 tot 138 euro per nacht, exclusief ontbijt op basis van 2 personen en het liefst minimaal twee nachten, behalve weekends. De kamerprijs is exclusief toeristenbelasting, in 2024 6 euro.

Kamer Emma dus 97 euro/nacht, kamer Wilhelmina 126 euro/nacht en Konings Suite 138 euro/nacht. 

Rond de zomervakantie, feestdagen en andere bijzondere data zijn we open op aanvraag, maar zijn we wel duurder.

Voor het ontbijt rekenen we 17,50 euro per persoon graag bij boeking aangeven. 

 

Verblijfskosten dienen binnen drie dagen op rekening te zijn overgemaakt om een reservering vast te leggen. De kosten voor het ontbijt kunnen ook contant worden voldaan tijdens je verblijf bij Emma's B&B. Reservering kan je maken via het Emma's B&B contactformulier onder het kopje Contact. Na betaling is de reservering dus pas definitief.

Bij annuleren binnen 72 uur voor de datum van verblijf wordt 100% van een overnachting in rekening gebracht.

Algemene voorwaarden en huisregels

 1. Emma’s B&B laat je weten welke ruimtes beschikbaar zijn en hoe laat die bruikbaar zijn.
 2. Kinderen en huisdieren kunnen we niet ontvangen bij Emma’s B&B.
 3. De privé-ruimtes mogen niet zonder toestemming van Emma’s B&B betreden worden door de gasten.
 4. Je bent welkom om te genieten van onze tuin als er iemand van Emma’s B&B aanwezig is. 
 5. De gastenkamer dient netjes te worden gehouden. Het is dan ook niet toegestaan zelf meegebrachte etenswaar of dranken op de kamer te nuttigen. Gasten dienen geluidsoverlast in en voor de kamer te voorkomen, met name na 23.00 's avonds tot 8.00 's ochtends, vanwege nachtrust van andere gasten.
 6. Gebruik door derden, anders dan de aangemelde gasten van de Bed & Breakfast, is niet toegestaan.
 7. Roken en het branden van kaarsen in de kamer is niet toegestaan bij Emma’s B&B.
 8. Emma’s B&B is niet aansprakelijk voor schade, verlies of diefstal van eigendommen van de gasten. Bij geschillen zijn alle (juridische) kosten voor rekening van de gasten.
 9. Emma’s B&B is niet aansprakelijk voor storingen in en om de accommodatie, zoals storingen en uitval van stroom, Wifi, watervoorzieningen en technische installaties als ook niet of ontijdig aangekondigde bouw en of wegwerkzaamheden in de nabijheid van Emma’s B&B.
 10. Alle risico’s met betrekking tot een verblijf in Emma’s B&B zijn voor rekening van de gasten. 
 11. Beschadigingen en vermissingen van roerende en onroerende goederen van Emma’s B&B dienen door de gasten onmiddellijk te worden gemeld en vergoed aan Emma’s B&B. Mocht achteraf na het uitchecken toch blijken dat er spullen kapot zijn achtergelaten en dit is niet aan Emma’s B&B gemeld, dan volgt alsnog de rekening voor de gemaakte reparatie- en/of vervangingskosten.
 12. Emma’s B&B kan gasten, bij het leveren van overlast of het zich niet houden aan de voorwaarden of bij ongepast gedrag, met onmiddellijke ingang de toegang tot Emma’s B&B ontzeggen en/of weigeren, zonder nadere mededeling en opgaaf van redenen en zonder restitutie van verblijfskosten.
 13. Klachten
  De gast is steeds gerechtigd een klacht aan de Emma’s B&B voor te leggen. Emma’s B&B zal een klacht adequaat in behandeling nemen en de klacht naar maatstaven van redelijkheid en billijkheid behandelen en je hierover informeren.
 14. Privacy
  Emma’s B&B zal alle aan haar verstrekte of bekend geworden persoonsgegevens uitsluitend voor het verplichte nachtregister gebruiken, vertrouwelijk behandelen en niet vrijelijk aan derden ter beschikking stellen

Informatie

Voor informatie, boekingen en beschikbaarheid kan er via de contactpagina een bericht worden gestuurd. Onder de knop beschikbaarheid is de beschikbaarheid van onze B&B in te zien.